A legfrissebb hírek a mesotheliomáról, a kezelésről, a kutatásokról és a betegséget kiváltó azbesztről.

Mesotheliomáról betegeknek és orvosoknak

Mesotheliomáról betegeknek és orvosoknak

Azbesztper a NOL.hu-n

2016. február 22. - ford_fairlane

Azbesztper a NOL.hu-n

A NOL.hu cikke "Életveszélyes vizek" címmel a jelenleg folyó azbesztperrel foglalkozik, ahol feltételezhetően a hevesi azbesztfeldolgozás során elkövetett hanyagságok miatt eddig többen betegedtek meg mesotheliómában. 

Csak remélni tudom, hogy az eddigi - és valószínűsíthetően jövőbeni - megbetegedések áldozatai tisztességes kárpótlást kapnak. Ideje lenne egy olyan büntetésnek, ami nemcsak az áldozatokat kárpótolja (ha ez egyáltalán lehetséges), hanem eléri a közérdeklődés ingerküszöbét, hogy mindenki megtanulja, hogy az azbeszt nem játék, és nemcsak valami régi rossz örökség. Az azbeszt a mai napig rengeteg épületben jelen van és a nem hozzáértők kezében nagyon alattomos és veszélyes fegyver. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesothelioma.blog.hu/api/trackback/id/tr228411746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása