A legfrissebb hírek a mesotheliomáról, a kezelésről, a kutatásokról és a betegséget kiváltó azbesztről.

Mesotheliomáról betegeknek és orvosoknak

Mesotheliomáról betegeknek és orvosoknak

Ismét a Pembrolizumab/Keytruda

2015. május 02. - ford_fairlane

Ismét a Pembrolizumab/Keytruda - cikk angolul

Az, hogy a több keresztnéven ismert új szerről (Pembrolizumab, avagy Keytruda) a héten több mesotheliomával foglalkozó forrás is beszámolt, ígéretes lehet a mesotheliomás betegek számára szerte a világon - remélem Magyarországon is. Az ígéretes eredmények viszonylag nagy publicitása remélhetőleg felkelti a magyar szakemberek figyelmét is. Nem tudom, hogy működik a gyógyszergyárak kísérleti helyeinek kiválasztása, de ebből a szempontból Magyarország nem szűz terület és bízom benne, hogy a gyártó kísérleti térképére hazánk is mielőbb felkerül.

A gyógyszerről a korábbi posztjaimban már beszámoltam itt: http://mesothelioma.blog.hu/2015/04/21/pembrolizumab_korai_eredmenyek_az_immunterapias_szerrel és itt: http://mesothelioma.blog.hu/2015/04/21/a_merck_gyogyszere_harom_rak_ellen_lehet_hatasos.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesothelioma.blog.hu/api/trackback/id/tr497424658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása