A legfrissebb hírek a mesotheliomáról, a kezelésről, a kutatásokról és a betegséget kiváltó azbesztről.

Mesotheliomáról betegeknek és orvosoknak

Mesotheliomáról betegeknek és orvosoknak

A hevesi azbeszttragédia az országos sajtóban

2016. március 17. - ford_fairlane

A héten két országos médiatermék is foglalkozott a Heves megyei Selypen működött azbesztfeldolgozó üzem halálos örökségével. A Népszava hosszú ideje cikksorozatban követi az üggyel kapcsolatos jogi pert, a legfrissebb cikkben a gyár három korábbi dolgozója mesél a szörnyű körülményekről.

Az RTL Klub Fókuszában is az azbeszt álodozataival foglalkoznak: a másfél éve elhunyt áldozat, György Zsolt családján keresztül adnak betekintést a hevesi azbeszttragédiába és a jelenleg folyó eljárásba.

Meg szeretném említeni, hogy nagy tiszteletet érdemel a károsultakat képviselő ügyvédnő, akinek nyilván nagy szerepe van a jogi képviselet nyújtásán túl a nyilvánosság figyelmének felhívásában is.

A Népszava cikk itt található: http://nepszava.hu/cikk/1088440-csak-ugy-szallt-a-mereg-a-munkasokra.

A Fókusz videója pedig itt: http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/igazukert-harcolnanak-az-azbeszt-aldozatai.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesothelioma.blog.hu/api/trackback/id/tr98489548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása